Kongevejens
Trafikskole
ApS

B.R.H.K.I

A- B- C- D- BE- CE- DE-
98B
*****
*****
4100
3460
32

 Tilmeld flere med og få rabatTilmeldning til førstehjælpsundervining, skal ske på køreskolen åbningstider.  

Birkerød køreskole
3 generations køreskole med fleksibilitit og nemt og billigt
Gå til indhold

Hoved menu:

køreskolen

Informationer

Velkommen til Birkerød Kongevejens Trafikskolens hjemmeside.

LIDT OM KØRESKOLEN:

Køreskolen har været startet siden 1980 er af en alsidig kørelærer.  Siden stiftelsen har køreskolen været meget aktiv og vi har ydet den nødvendige resurse til mange kursister for gennemfører deres uddannelser.

VORES STRATEGI:
Køreskolen strategi er baseret på særlige kompetencer for at sikre kursistens bedste mulige udbyttet af vores undervisning. Derfor kører vi hele tiden tavle undervisning og Pc – support.

KØRESKOLENS UDDANNELSE:
Køreskolen lægge stor vægt på at deres kørelærere at de i top pædagogiske udform for både som uddannelsesmæssigt og baggrund. De fleste kørelærere er samtidige tilknyttet til speciel for kørelærer forening.
Alle vores kørelærer er udannet såsom Ingeniør og brandmand og flymekaniker og autotekniker, og Førstehjælpsinstruktør, og Senior- instruktør. Dermed er væres kørelærer følge den ny regel i højeste grad pædagogik kompetencer. Dette er en fordel for at kursisternes få godt udbytte af kursusundervisningen. Således, at du bliver hensynsfuld og ansvarsbevidst og frem for alt sikker bilist i trafikken. Dette vil også fremhave udbyttet af undervisning. OG DET KAN VORES ELEVER GODT KAN LIDE.

Din kørelærere følger med dig i det hele uddannelsesforløb og han/hun vil sørge for alt hvad der skal til for at DU kommer godt igennem.


DELTAGER:
Kontakt Køreskolen ved eventuelt information om kørekort uddannelse på tlf.: 31 23 50 85
eller tilmeld dig til et gratis og uforpligtende introduktionskursus, hvor vi kan fortælle dig endnu mere om hvem vi er og hvad vi kan tilbyde dig. klik herTilbage til indhold | Retur til hoved menu